خواص دارویی زعفران
دوشنبه, ۸ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۱۹ ب.ظ
خواص دارویی زعفران، خواص پزشکی زعفران
رضا عبدالهی | پنجشنبه, ۵ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۰۰ ق.ظ
زعفران از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است. از مهمترین خواص دارویی
زعفران که از قدیمالایام مورداستفاده قرار میگرفته، درمان افسردگی است.
از جمله خواص دارویی زعفران ،خوردن چای زعفران باعث هضم غذا میشود؛
زعفران نه تنها عوارض رنگدهندههای مصنوعی همچون حساسیتزایی را ندارد، بلکه حاوی ویتامینهای B6، B2، B1، ویتامین C و دیگر مواد مغذی موردنیاز بدن است و اگر بالاخره میخواهید همیشه شاد و خندان باشید؛ زعفران بخورید.
فرمول قدیمی زعفران برای تنظیم عادت ماهانه خانمها و بازکردن قاعدگی سالها است که به کار میرود و اثر بسیار مفیدی دارد.
گرد زعفران: زعفران را در فر با حرارت 25 درجه سانتیگراد خشک کرده و سپس آسیاب کنید و از الک خیلی ریز رد کنید تا گرد نرمی بدست آید.
از جمله خواص دارویی زعفران ،خوردن چای زعفران باعث هضم غذا میشود؛
- اثر مسکن درد دارد؛
- قاعدهآور است؛
- باعث تحریک اعصاب میشود؛
- زعفران خونساز است و گردش خون را آسان میسازد ؛
- مصرف زعفران خونریزیهای بعد از زایمان را از بین میبرد؛
- قوای جنسی را تقویت میکند؛
- از جمله دیگر خواص دارویی زعفران اینکه می تواند کبد را تصفیه و قوی میسازد؛
- سرفه را رفع و اثر مفید روی درمان برونشیت دارد؛
- کلیه و مثانه را پاک میکند؛
- آرام بخش و خواب آور است؛
- زعفران ضدتشنج است؛
- گاز معده را برطرف میکند
- ادرارآور است؛
- از جمله دیگر خواص دارویی زعفران روشن کردن پوست رخساره است؛
- تقویت حافظه و یادگیری؛
- از جمله دیگر خواص دارویی زعفران کاهش فشارخون است؛
- کاهش چربی خون؛
- درمان آسم
- از جمله دیگر خواص دارویی زعفران رفع نفخ شکم است.
- زعفران در درمان حالات تشنجی و درد دندان موثر است و به صورت دم کرده 5/0 تا 2 گرم در لیتر مورد استفاده قرار میگیرد؛
- به دلیل داشتن آنتی اکسیدان به عنوان توان بخش قلب و پیشگیریکننده از بیماریهای قلبی و سرطان نیز مطرح است؛
- زعفران مانع گسترش سرطان سینه؛
زعفران نه تنها عوارض رنگدهندههای مصنوعی همچون حساسیتزایی را ندارد، بلکه حاوی ویتامینهای B6، B2، B1، ویتامین C و دیگر مواد مغذی موردنیاز بدن است و اگر بالاخره میخواهید همیشه شاد و خندان باشید؛ زعفران بخورید.
فرمول قدیمی زعفران برای تنظیم عادت ماهانه خانمها و بازکردن قاعدگی سالها است که به کار میرود و اثر بسیار مفیدی دارد.
- تارتارات آهن و پتاسیم 5/0 گرم
- گرد زعفران 5/0 گرم
- پودر دارچین 2 گرم
گرد زعفران: زعفران را در فر با حرارت 25 درجه سانتیگراد خشک کرده و سپس آسیاب کنید و از الک خیلی ریز رد کنید تا گرد نرمی بدست آید.
۹۳/۱۰/۰۸