سایت رسمی روستای گلدره

روستای تاریخی گلدره واقع در منطقه مهردشت اصفهان

سایت رسمی روستای گلدره

روستای تاریخی گلدره واقع در منطقه مهردشت اصفهان

سایت رسمی روستای گلدره

روستای تاریخی گلدره واقع در بخش مهردشت استان اصفهان قرار دارد به امید این که بتوانم توصیف خوبی از روستای گلدره داشته باشم لطفا با نظرات خودتون به من کمک کنید در بهتر شدن وبلاگ


جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را
نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را

کنون با بار پیری آرزومندم که برگردم
به دنبال جوانی کوره راه زندگانی را

به یاد یار دیرین کاروان گم کرده رامانم
که شب در خواب بیند همرهان کاروانی را

بهاری بود و ما را هم شبابی و شکر خوابی
چه غفلت داشتیم ای گل شبیخون جوانی را

چه بیداری تلخی بود از خواب خوش مستی
که در کامم به زهرآلود شهد شادمانی را

سخن با من نمی گوئی الا ای همزبان دل
خدایا با که گویم شکوه بی همزبانی را

نسیم زلف جانان کو که چون برگ خزان دیده
به پای سرو خود دارم هوای جانفشانی را

به چشم آسمانی گردشی داری بلای جان
خدا را بر مگردان این بلای آسمانی را

نمیری شهریار از شعر شیرین روان گفتن
که از آب بقا جویند عمر جاودانی را

پیام های کوتاه
  • ۳۰ آذر ۹۳ , ۱۴:۲۴
    Reza
  • ۳۰ آذر ۹۳ , ۱۴:۲۲
    Reza
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات
نویسندگان

روش ساخت ژل کتیرا

دوشنبه, ۸ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۱۱ ب.ظ

مواد لازم:

1.حدود  10 الی 50 گرم کتیرای خالص که میتوانید از عطاری تهیه کنید فقط یادتون باشه موقع خرید کتیراها زیاد خورد نباشن تا راحت بشه به نسبت ازش ژل گرفت
2.یک عدد بطریه در دار که من از بطریهای ژل آتوسا استفاده میکنم
3.آب ترجیحا جوشیده

مراحل ساخت:
ابتدا حدود 5 تا 7 عدد برگ کتیرا که ما فرض میگیریم هر کدوم اندازه یه سکه ی 10 تومانیه قدیمی هستشو داخل ظرف میریزیم سپس آب جوشیده ولرم بهش اضافه میکنیم تا جایی که آب به دندانه های بالای ظرف برسه بعد درشو میزاریمو یه 12 ساعتی صبر میکنیم بعد هر نیم ساعت 1 ساعت یه تکون حسابی بهش میدیم تا قشنگ قراقاطی شه! بعدش یه چند ساعتی هم میزاریمش تو یخچال تا حسابی خودشو بگیره.
حالا شما وقتی در ظرفو باز کنیو چپش بکنی کتیرا به ظرف چسبیده تکون نمیخوره البته این اندازه مواد برای این غلظت بود اگه شل تر بخواین یا آبو بیشتر کنین یا کتیرارو کمتر. البته تو دفعات بعدی دیگه دستتون میاد چه قدر بریزید.
برای اینکه هیچ وقتم بو نگیره همیشه تو یخچال بزاریدش!!!

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی