ثبت نام ریاست جمهوری
ثبت نام از داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری از روز سهشنبه مورخ 17 /2 /1392 تا روز شنبه مورخ 21 /2 /1392، به مدت پنج روز از ساعت 8 الی 18 در محل وزارت کشور انجام میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) رجال مذهبی و سیاسی موضوع اصل 115 قانون اساسی و ماده 35 قانون انتخابات ریاست جمهوری که واجد شرایط :« 1- ایرانی الاصل بودن 2- داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران 3- مدبر و مدیر بودن 4- داشتن حسن سابقه و امانت و تقوی 5- مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور» باشند، شخصاً یا از طریق معرفی نماینده تامالاختیار میتوانند جهت اعلام داوطلبی و تکمیل فرم پرسشنامه با همراه داشتن اصل شناسنامه و چهار برگ تصویر کلیه صفحات آن و 12 قطعه عکس 4*6 جدید که در سال جاری گرفته باشند، به ستاد انتخابات کشور واقع در میدان فاطمی، ابتدای خیابان شهید گمنام، تالار بزرگ کشور مراجعه کنند.
مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور از ثبتنام نهایی 144 نفر از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری از روز اول ثبتنامها تا پایان روز دوم ثبتنام خبر داد.
به گزارش ایسنا، حسنعلی نوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در روز دوم ثبتنامها 69 نفر آمادگی خود را برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری اعلام کردند که از این تعداد دو نفر زن و 67 نفر نیز مرد بودند.
با توجه به همزمانی دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، ملاک ما برای تعیین محل و تعداد شعب، هیات اجرایی ریاست جمهوری است.
به گزارش ایسنا نوری هم چنین در پاسخ به پرسشی درباره نوع برخورد وزارت کشور با تبلیغات زودهنگام انتخاباتی از سوی داوطلبان احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: قانون برای ما به عنوان مجریان انتخابات وظیفه خاصی را تعیین نکرده است و البته باید توجه داشت که افراد داوطلب در این مرحله تنها نامزدهای احتمالی هستند و زمانی به آنها نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفته میشود که شورای نگهبان صلاحیت آنها را تایید کند.
وی همچنین تاکید کرد: هر نوع فعالیتی که شائبه تبلیغات داشته باشد، در ستاد پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در قوه قضاییه پیگیری میشود و گزارشاتی هم که در همین راستا به ما میرسد، به این ستاد ارجاع میدهیم.
وی درباره تعداد شعب اخذ رای گفت: تعیین محل و تعداد شعب از وظایف هیاتهای اجرایی است و با توجه به همزمانی دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراها، ملاک ما برای تعیین محل و تعداد شعب، هیات اجرایی ریاست جمهوری است.
مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور افزود: هیات اجرایی انتخابات ریاست جمهوری از روز نخست ثبتنامها به مدت سه روز تشکیل شده است.
وی اظهار کرد: در بحث انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز، امروز آخرین روز رسیدگی به بحث صلاحیتهای داوطلبان این انتخابات است.
وزیرکشور نیز از ثبتنام 75 داوطلب در روز نخست ثبتنام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.
به گزارش ایسنا مصطفی محمدنجار صبح روز چهارشنبه، ضمن بازدید از ستاد انتخابات کشور، در جریان پروسه ثبتنام داوطلبان انتخابات قرار گرفت و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه «به داوطلبان توصیه میکنیم ثبتنام خود را برای روز آخر نگذارند»، در عین حال خاطرنشان کرد: تا پایان مهلت قانونی ثبتنام از داوطلبان انجام میشود.
وی گفت: کاندیداها و هواداران آنها به قانون التزام داشته باشند و از هرگونه اموری که شائبه تبلیغات داشته باشد بپرهیزند.
وی همچنین اظهار کرد: روز گذشته 5 نفر از چهرههای معروف برای ثبت نام به ستاد انتخابات کشور آمدند.
وزیرکشور گفت: در پایان هر روز از ثبتنامها اسامی و پرونده ثبتنام کنندگان برای تسهیل درامور به شواری نگهبان ارسال میشود.
مهلت ثبتنام داوطلبان کاندیداتوری برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تمدید نخواهد شد و طبق قانون پنج روز برای آن در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایسنا سیدصولت مرتضوی دبیر ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه «روال کار تا به حال در ستاد انتخابات کشور خوب بوده است»، افزود: کارها به سبک مطلوب و مناسب انجام شده است و هر کسی که مراجعه کرده است، همکاران ما در کمال آسایش و آرامش و مهربانی با او همکاری کردهاند.
وی در برابر این پرسش که توصیههای شما برای انتخابات چیست؟ اظهار کرد: توصیه میکنم آنهایی که آمادگی دارند ثبتنام خود را به روزهای آخر موکول نکنند.
وی ادامه داد: با توجه به تجربه انتخابات شوراها و مجلس، تعداد بسیاری از داوطلبان، ثبتنام خود را به دقیقه 90 موکول میکنند.
دبیر ستاد انتخابات کشور درباره احتمال تمدید مهلت ثبتنامها در ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: مهلت ثبتنام، پنج روز است و بر اساس قانون، تمدید نخواهد شد.
وی درباره روند تبلیغات کاندیداها گفت: بر اساس قانون پس از پایان زمان ثبتنام و بررسی صلاحیتها از سوی شورای نگهبان و اعلام نتایج، تبلیغات شروع میشود و از کاندیداها خواهش میکنیم اقداماتی را که شائبه تبلیغات داشته باشد، زودتر از موعد انجام ندهند.
دبیر ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه «تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری به سه دسته تقسیم میشود»، افزود: یک دسته از تبلیغات با استفاده از امکانات عمومی یعنی رسانه عمومی، صدا و سیما و رادیو و تلویزیون است که قانونگذار به آنها اشاره کرده است. برخی دیگر مربوط به استفاده از سالنهای دولتی و استادیومهای ورزشی است که برای آن هم چارچوب مشخص وجود دارد و برخی دیگر نیز تبلیغات میدانی از جمله عکس و بروشور و زندگینامه است که در زمان مقرر بر اساس قانون انجام خواهد شد.
وی همچنین درباره نحوه نظارت شورای نظارت بر انجام فرآیند ثبتنام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: تا به حال همه چیز طبق روال و خوب برگزار شده است.
همچنین مدیر کل دفتر انتخابات وزارت کشور گفت: هرگونه اظهارنظر در مورد تایید و یا رد صلاحیت داوطلبان در انتخابات شورای شهر در حال حاضر که هنوز زمان رسیدگی به صلاحیتها طبق قانون پایان نپذیرفته است، دقیق نیست.
به گزارش ایسنا، حسنعلی نوری در پاسخ به این سوال که شنیده شده است برخی افراد همچون معصومه ابتکار صلاحیتشان در بحث انتخابات شورای شهر تایید نشده است ،تصریح کرد: این صحبتها دقیق نیست؛ چراکه هماکنون رسیدگی به صلاحیت داوطلبان در هیاتهای اجرایی جریان دارد و پس از آن صورت جلسه رسیدگی به صلاحیت داوطلبان به هیات نظارت شهرستان میرود.
وی افزود: پس از این مرحله نیز ارسال نظر هیات نظارت شهرستان به هیات اجرایی شهرستان را خواهیم داشت و بعد از آن است که مراتب تایید یا رد صلاحیت پس از دریافت نظر هیات نظارت شهرستان توسط فرمانداری به داوطلبان ابلاغ خواهد شد.
با حکم استاندار تهران صفرعلی براتلو رییس ستاد انتخابات استان تهران شد.
به گزارش ایسنا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی وزیر کشور با حفظ سمت به عنوان رییس ستاد انتخابات استان جهت برگزاری یازدهیمن دوره انتخابات ریاست جمهوری، چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و اولین میان دورهای نهمین دروه مجلس شورای اسلامی منصوب شد.
مسوولیت اعضای ستاد انتخابات استان تهران و مسوولان کمیتههای این ستاد به این شرح است:
1- صفرعلی براتلو، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی: رییس ستاد انتخابات استان تهران
2- علیاکبر فدایی، مدیرکل سیاسی و انتخابات: جانشین رییس ستاد انتخابات استان
3- علیاکبر پوراحمدنژاد، معاون اداره کل سیاسی: دبیر اجرایی ستاد
4- محمد جبلی، مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری تهران: رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد
5- ناصر آذریفر، مدیرکل امور اداری و مالی: مسئول کمیته پشتیبانی
6- محمدحسین شفیق، مشاور استاندار: مسئول کمیته اطلاعرسانی و تبلیغات
7- ولیالله داوریان، مشاور حقوقی استاندار: مسئول کمیته حقوقی
8- محمدتقی باقری، مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری: مسئول کمیته امنیتی
9- حسین مرادی، سرپرست اداره کل حراست استانداری: مسئول کمیته حراست
10- علی بیگی، مدیرکل آموزش استانداری: مسئول کمیته آموزش
11- حمید اردوخانی، مدیرکل روستایی و شورای استانداری: مسئول کمیته امور شوراهای روستایی
12- منوچهر ثنایی موحد، مدیرکل شهری و شوراهای استانداری: مسئول کمیته امور شوراهای شهری
انتهای پیام